Villa Sea Paradise Curacao

Villa Sea Paradise Curacao

Curacao vakantievilla aan Zee

Algemene voorwaarden

Inleiding
De huisregels maken deel uit van deze voorwaarden. Deze huisregels worden samen met het contract aan huurders/gasten gezonden als onderdeel van het boekingsproces.

Optie de vakantiewoning:
Een optie nemen op de vakantievilla kan en is 2 dagen geldig. Opties kunt u alleen aanvragen via e-mail. Vrijblijvende offertes zijn 15 dagen geldig. Kopieën van de paspoorten van alle gasten dient u 4 weken voor aankomstdatum te e-mailen naar de mevrouw L. Jansen. Stuur het naar info@villaseaparadisecuracao.com.

Reservation and deposit for your villa vacation
Bij betaling via bankoverschrijving ontvangt u een factuur met daarin de nodige instructies. Binnen 5 dagen na de factuurdatum dient 25% van de totale huursom te worden overgemaakt om de reservering te bevestigen. Dit geldt alleen als u meer dan 60 kalenderdagen voor aankomst boekt. Voor boekingen binnen 60 dagen voor aankomst is de volledige huur inclusief borg verschuldigd om de woning te boeken. 60 dagen voor aankomst dient het resterende saldo, inclusief borg te zijn overgemaakt anders is uw reservering verbeurd. Bij een aanbetaling van 25% gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Geen aanbetaling van 25% of volledige vooruitbetaling binnen 60 dagen voor aankomst, betekent geen reservering.

Betaling va de villa
De betaling geschiedt per bankoverschrijving naar een rekening vermeld op het contract. 

Annuleringsvoorwaarden van uw vakantiewoning op Curacao
Annuleringsvoorwaarden:

 • Annulering is mogelijk tot 30 dagen voor de aankomstdatum in welk geval de gast een restitutie van 75% van de totale huurprijs terugontvangt.
 • Bij annulering later dan de 30 dagen voor aankomst: is de volledige huursom verschuldigd. Alle aanbetalingen worden niet gerestitueerd, met uitzondering van de borg.
 • Indien u eerder vertrekt dan de afgesproken vertrekdatum, vindt er geen restitutie van delen van de huursom plaats. Alleen de borg wordt terugstorting na aftrek van eventuele kosten.
 • Annulering is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur en 5:00 p.m. U kunt dit doen via telefoon, E-mail of een SMS-bericht te sturen.
 • Voor niet opdagen, vertragingen en/of vroegtijdig vertrek, is geen restitutie van de huursom mogelijk. Wij bevelen u dan ook aan een annulerings-en reisverzekering af te sluiten.

Check- in en check-out
In-checken voor uw vakantievilla op Curacao is vanaf 16.00 uur. Eerder is niet mogelijk in verband met schoonmaken van de villa. Uitchecken is vóór 10.00 uur. 
Bij een late check-out wordt € 80 per uur in rekening gebracht.

Procedure bij aankomst bij in vakantie Villa Sea Paradise Curacao
You will receive prior to your arrival at the villa the key/code of the resort lock and additional information from our facility management. The number of people staying in the villa must be the same number as passed communicated when the booking was done. It is not allowed for people who are not listed on the booking to make use of (bed) facilities of Villa Sea Paradise.

Upon arrival you will receive an explanation and the inventory will be inspected together with you. The manager will also explain how the villa (especially the kitchen) should be left behind on departure. The meters of the electricity and water will be registered in your presence on arrival and departure. On departure a final inspection on the inventory, possible damages will be conducted in your presence.

U krijgt vóór aankomst in de vakantievilla de deurcode van de deurslot en additionele informatie van onze beheerder. Het aantal personen dat in de villa verblijft dient hetzelfde aantal te zijn als doorgegeven bij de boeking. Het is niet toegestaan om mensen die niet op de boeking vermeld staan gebruik te laten maken van de (slaap)faciliteiten van Villa Sea Paradise.

Bij aankomst krijgt u een uitleg en wordt ook de inventarisatie samen met u geïnspecteerd. De beheerder zal ook uitleggen hoe de Villa (met name de keuken) moet worden achtergelaten bij vertrek. De meterstanden van de elektriciteit en water zullen in uw aanwezigheid bij aankomst en vertrek worden geregistreerd. Bij vertrek wordt een definitieve controle op de inventaris in uw aanwezigheid worden uitgevoerd en eventuele schade zal worden opgenomen.

Borg
Een borg van €600 is verschuldigd voor het gehele verblijf. Deze borg,zal na aftrek van eventuele schade kosten, extra schoonmaakwerkzaamheden en extra elektriciteit of water, binnen 2 weken worden terugbetaald. Mocht er tijdens uw vakantieverblijf eventuele schade zijn aangebracht, dient deze altijd te worden gemeld aan de eigenaar of beheerder ook als deze worden hersteld door de huurder. 

Alarmsysteem
De villa is voorzien van een alarmsysteem. De huurder is verplicht deze te gebruiken als alle personen de villa verlaten. De huurder is verantwoordelijk indien het alarmsysteem niet is geactiveerd en schade door diestal of inbraak is gepleegd. Voor veiligheidsredenen zijn 2 camara’ s geplaatst: bij de voordeur en aan de zijkant van de villa bij de 2e parkeerplaats. 

Villa verzekering van inboedel en opstal
De villa is verzekerd voor inboedel en opstal. De eigendommen van de vakantiehuurders zijn niet op de polis meeverzekerd. Wij raden u aan om een reisverzekering af te sluiten.

Groepen jongeren in de villa
De villa is niet te huur voor jongerengroepen en studentengroepen. Voor het huren van de Villa moet de huurder 25 jaar of ouder zijn.  De villa wordt uitsluitend verhuurd voor vakantiedoeleinden. Feesten en partijen zijn niet toegestaan in de vakantievilla. Het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zijn, is niet toegestaan in de villa. Raadpleeg ingeval van twijfels vooraf de eigenaar.

Inbegrepen in de huurprijs van uw vakantievilla

 • Baddoeken en handdoeken
 • Water tot 2 kubieke meters vrij per dag. Extra verbruik wordt verrekend á € 9 per kubiekemeter.
 • Elektra is vrij tot 60 KWh per dag. Wanneer er meer dan 60 KWh per dag is gebruikt zal dit met de borg verrekend worden. Kostenindicatie; elektra verbruik per kwh is (ca. €0,55). Houd rekening met een gemiddeld verbruik (bij 8 pers.) van ongeveer 60 KWh per dag, indien de 4 airco’s alleen ‘s nachts worden gebruikt. 
 • Onderhoud van het zwembad, vindt twee maal per week plaats.
 • Gratis toegang tot Papagayo Beach Club
 • Bedlinnen en keukendoeken

Niet inbegrepen in de huurprijs van de vakantievilla

 • Eindschoonmaak en tussenschoonmaak. Deze kosten staan apart vermeld.
 • Boodschappenpakket bij aankomst. Dit is mogelijk op aanvraag tegen de kosten van 50 ang kosten per dienst
 • Toeristenbelasting 7%
 • Extra verbruik van water en elektriciteit
 • Luchthaven vervoer visa versa.
 • Deponeren van uw vuilnis in de groene vuilnisbakcontainer buiten.
 • Bij langer dan 1 week verblijf wordt de woning twee keer per week schoongemaakt waaronder één keer voor het wisselen van beddengoed.
 • Roken, huisdieren en feesten in de Villa

Roken
De hele villa is een niet-rokersgebied. Rokers moeten buiten de gebouwen gaan om te roken. Gasten mogen niet roken op de veranda (houten gedeelte). Gasten kunnen roken onder de Palapa. Villa Sea Paradise huurt een professioneel bedrijf om de Villa te reinigen van rookgeur in geval van overtreding. De kosten van $400 zullen in rekening worden gebracht. Laat geen sigarettenpeuken achter in de tuin. Gooi de sigarettenpeuken in de prullenmand. De Villa is niet huisdieren vriendelijk. Voer geen katten en dieren die zwerven op het terrein.

Feesten en bijeenkomsten

Het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte   personen aanwezig zijn is niet toegestaan in de villa. Raadpleeg bij twijfel vooraf de eigenaar. Het is niet toegestaan om kokken, chefkoks, bartenders of een derde partij betaald of onbetaald in de villa activiteiten te laten verrichten.

Aansprakelijkheid huurder van  vakantievilla Sea Paradise Curacao
De huurder is aansprakelijk voor schade toegebracht door zijn/haar toedoen of die van zijn medegasten aan de villa, zwembad, tuin en inboedel. De vakantievilla biedt slaapgelegenheid voor maximaal 8 personen. Meer dan 8 personen is niet toegestaan om in de villa te overnachten. 
Het is verboden om kinderen zonder toezicht bij het zwembad en op het zeeterras te laten spelen. Villa Sea Paradise is niet verantwoordelijk voor ongelukken met kinderen die zonder toezicht bij het zwembad en de zee spelen.
Het is in uw eigen belang om de Villa in nette staatachter te laten (Zie huisregels).

Villa Sea Paradise Curacao is niet aansprakelijk voor:

 • Ongelukken en ongevallen die gebeuren in en om de villa.
 • Duiksprongen. Het privé zwembad in uw vakantievilla is op sommige plaatsen minder dan 2 meter diep. Duikersprongen in het zwembad is strikt verboden en derhalve op eigen risico. De diepte van de zee onder het zeeterras is minder dan 2 meter. Ook hier is duiksprongen of er van af springen op eigen risico.
 • Diefstal, schade, letsel of verlies van uw bezittingen tijdens de huurperiode in de woning
 • Tijdelijke storingen aan apparatuur in en rondom de woning
 • Tijdelijke storingen in stroom- of watervoorziening
 • Overtreding van de geldende resortregels
 • Overmacht van welke aard dan ook 
 • Overlast en ongemak van activiteiten buiten het gehuurde perceel.
 • Schade door (natuur) rampen
 • Fouten of omissies op haar website

Management van Villa Sea Paradise Curacao
De villa schoonmaken gebeurt regelmatig en soms zijn er onmiddellijke reparaties nodig. Hiervoor moet de Villa toegankelijk zijn om medewerkers namens Villa Sea Paradise Curacao in staat te stellen de Villa te betreden. Wij informeren u hierover van tevoren. Wij rekenen hierop en waarderen uw begrip in de bovenstaande zaken. Het contract van Villa Sea Paradise Curacao is alleen van toepassing op het Nederlands Antilliaanse recht. 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op uw verblijf in Villa Sea Paradise Curacao. De huisregels maken deel uit van de algemene voorwaarden. Als u de Villa boekt gaat u akkoord met deze voorwaarden.