Villa Sea Paradise Curacao

Villa Sea Paradise Curacao

Curacao vakantievilla aan Zee

Traditioneel voedsel vinden op Curacao

De beste plaats om traditioneel voedsel te vinden is de oude markt genaamd: Plasa Bieu. Het is gelegen in Willemstad in de buurt van de nieuwe markt in de buurt van Waaigat en de koningin Wilhelmina ophaalbrug.

Plasa Bieu staat bekend als de traditionele foodcorner, om lokale gerechten te ervaren tijdens de lunch in Curacao.

Plasa Bieu is een overdekte plaats met 5 verschillende restaurant secties die geopend zijn van maandag tot en met zaterdag voor de lunch.

Ze serveren een verscheidenheid aan gerechten die alle authentieke lokale gerechten zijn. De variëteit omvat alles, van vis soep tot gekookte meel tot gestoofde geit, rundvlees, red snapper,… de keuzes zijn eindeloos.
Wat maakt de ervaring op Plase zo verschillend maakt van andere restaurants is dat je kunt zien hoe de chef-koks de maaltijden voorbereiding van elk gerecht op kolen voorbereidt zoals het eeuwen geleden gedaan werd.
Het is op basis van wie eerste komt, eerst maalt, dus er zijn geen reserveringen nodig. Hetzij u weten afhaalt, of ga zitten eten, het is een unieke ervaring. Elke sectie heeft zijn eigen zithoek en je bent vrij om te mengen en bij andere bezoekers aan hun tafel te zitten.
Ik zou u aanraden te eten op Plaza, omdat de ervaring van het eten met de lokale bewoners een must is en heel leuk kan zijn.
Top lokaal voedsel, leuke ambiance en er is een grote kans dat je een nieuwe vrienden maakt op Plasa Bieu.

Gemaakt door Luty

Plaats een reactie